Louise Iuel
Krarup

Dyrlæge DVM fra KU Life

Mit navn er Louise Iuel Krarup, og jeg blev færdiguddannet dyrlæge fra Københavns Universitet (det gode gamle KVL eller Landbohøjskolen – kært barn har mange navne) i foråret 2014. Siden da har jeg arbejdet i Sverige, først i blandet praksis (både store og små dyr), og siden på et døgnåbent dyrehospital, hvor jeg har arbejdet mest med akut medicin og kirurgi. Pt. arbejder jeg i Helsingborg. Dette er også mine arbejdsmæssige hovedinteresser, men synes at alle aspekter af arbejdet med dyr er interessant.

Jeg nyder at have en tæt kontakt med mine klienter (ejere), så vi sammen finder frem til den bedste måde at hjælpe deres små pelsklumper på – både i lette og svære situationer.

Jeg har selv en skøn kat, Köttis, en “buff” udekat, som elsker at gå tur i skoven og at fange mus og lege i sneen om vinteren. Men en hundeven til Köttis står øverst på ønskelisten!

Louise Iuel Krarup

SE, HVOR LOUISE ARBEJDER

LINK TIL HOSPITALET

SE LOUISES INDLÆG

Dyrlægens blog