Pupenhagen - for the love of dogs

PUPENHAGEN ER EN LILLE,
AMBITIØS WEBSHOP

Vi sørger for, at hunden passer ind i indretningen

Det er vores mission at give dig mulighed for at indrette hele dit hjem med stil og smag – der er ingen grund til, at hundens ting skal gemmes væk i et hjørne. Ud med øjebæer, ind med stilsikkerhed og kvalitet!

VI ER KOMPROMISLØSE I VORES JAGT PÅ KVALITETSPRODUKTER

DET SKAL IKKE KUN VÆRE PÆNT, DET SKAL VÆRE PRODUCERET MED OMTANKE BÅDE HVAD ANGÅR MATERIALER OG PROCESSER
DESIGN

De ting, du har kunne købe til din hund, har i mange år dels været blottet for stil, dels været det samme i alle butikker. Udvalget til hunde i Danmark er præget af nylon og neon – dårlig smag og dårlig kvalitet. Det er Pupenhagens mål at give dig nye muligheder. I Danmark går vi op i indretning og tendenser, vi er førende inden for stilretningen “Nordic Cool”, og der er absolut ingen grund til, at ting til hunde ikke skulle følge med og forskønne dit hjem på lige fod med alle dine andre ting. Hundens seng fylder f.eks. en del, og det samme gør dens mad- og vandskål, og vi er særligt glade for de produkter, vi har fundet til dig i disse kategorier!

MATERIALER

Det billigste materiale i den billigste kvalitet. Sådan har man i mange år fremstillet ting til hunden. Billigt betyder i langt de fleste tilfælde også dårlig kvalitet, og i de mest uheldige tilfælde betyder det direkte giftigt. I Danmark holder vi hund som en del af familien, og vi er forlængst begyndt at tænke over, hvad vi giver vores børn at spise og at lege med, for ikke at tage om at sove med. Nu får du også mulighed for at tænke over, hvad du udsætter din hund for. Vi har fundet produkter til dig, der er lavet af ren uld, økologiske råvarer og tekstiler, naturligt latex og ægte læder, der har gennemgået miljørigtige forarbejdningsprocesser, og vi er rigtig stolte af det!

PRODUKTION

Vi har sat os for at finde produkter, der er produceret med omtanke. Det har ikke været nemt! Det er endnu ikke blevet normen at tænke i bæredygtighed, når man tænker menneskets bedste ven. Vi har haft 3 krav, når vi har fundet produkter til Pupenhagen – design, kvalitetsmaterialer og bæredygtighed. Sidstnævnte har været sværest, og det er (endnu) ikke alle vores produkter, der fuldstændig opfylder kravet om bæredygtighed. MEN vi giver ikke op, vi er i konstant i dialog med nye og nuværende leverandører om mulighederne og ambitionerne på både deres og vores vegne. Det skal nok lykkes!

Pupenhagen logo lille

HOS OS ER HUNDEN,
KUNDEN OG DESIGNET
I HØJSÆDET

MØD VORES VIGTIGSTE RÅDGIVERE

DE ER VORES INSPIRATION, VORES MOTIVATION OG VORES EVIGE FASCINATION

bartok_medarbejder

BARTOK

Denne her flotte fyr er Bartok, han er model for Pupenhagen. Bartok er en blanding mellem Grand Danois, Rottweiler, Schæfer og Golden Retriever, og han er adopteret (men sig det ikke til ham), da han var 1 år gammel. Bartok har et hjerte af guld og elsker alt og alle, og derfor er han – sammen med Dea – en del af TrygFondens korps af besøgshunde, hvor de pt. er tilknyttet som glædesspredere på to plejehjem. Bartok elsker især at prøvesmage godbidder for Pupenhagen!

Foto: www.fonnesbo.dk

samson_medarbejder

SAMSON

Samson, Snavs, det gyldne Fjols – eller bare Sammy. Kær hund, mange navne. Samson er 8 år gammel og en blanding mellem Hvid Schæfer og Labrador. Han har en lang, blond pels, som for det meste er lidt misfarvet, fordi han har rullet sig i noget klamt. Heldigvis elsker han også vand, så vi kan altid tage en tur på stranden. Da ordspillet “en hund i et spil kegler” blev opfundet, er vi ret sikre på, at det var med Samson i tankerne, for han roder sig altid ud i ballade!

Foto: www.whatupdog.dk

Dogue de Bordeaux Brumbassen

BRUMBASSEN

Brumbassen, eller Lukas, er ny i familien i marts 2024 efter vi desværre måtte sige farvel til Alfredo. Men sikken afløser. Aldrig før har vi kendt en så glad hund. Han var 2½ år gammel da vi hentede ham på et ridecenter i Jylland. Så han flyttede lige ind i stalden og blev straks gode venner med næsten alle. Vi håber han snart accepterer alle kattene også. Han er en flot Dogue de Bordeaux, altid i godt humør, og helt bevidst om hvor han bor nu, selvom alt er nyt for ham.

PRIVATLIVSPOLITIK

Her kan du læse, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger og værner om dit privatliv.

HANDELSBETINGELSER

Klik på knappen herunder for at læse vores handelsbetingelser, inden du handler.

HVEM ER VI?

Hvem sidder der bag skærmen?

Vi hedder Anne og Claus og vi har altid holdt meget af dyr. Vi har begge haft hunde siden vi var børn. Anne har desuden dedikeret sit liv til hestesporten. Vi har derfor også et ridecenter i Næstved (Maglebjerg Ridecenter), som Anne tager sig af. Foruden et anseeligt antal katte og endnu flere heste består familien endvidere af Vilma og Brumbassen. Billedet her er dog Vilma og Alfredo. Alfredo har vi desværre lige måttet sig farvel til. Der kommer snart et billede af Vilma og Brumbassen istedet.

Drømmen om Pupenhagen?

Vi har i årevis overvejet hvordan vi kunne skabe en forretning i krydsfeltet mellem vores interesser, og en potentiel webshop med fokus på de firbenede venner har længe været i vores tanker. Da vi opdagede at Pupenhagen.dk var til salg var det ikke nogen svær beslutning. Pupenhagen opstod oprindeligt i starten af 2016, da de nu tidligere ejere forgæves havde søgt vidt og bredt efter pæne ting til alle deres vidt forskellige hunde.

Missionen og visionen

Tidsånden og vores egen samvittighed bevæger sig mere og mere hen mod naturlige og giftfrie materialer, økologi, bæredygtig produktion, samt ikke mindst smukt, nordisk design – også når det kommer til vores firbenede venner. Danmark er ikke rigtig kommet med. Her er stadig en overflod af syntetiske produkter af tvivlsom herkomst og stærke farver, som leder tankerne hen på børnenes flyverdragter i 80’erne. Indtil der findes produkter, der opfylder vores krav til kvalitet, design og materialevalg i Danmark bliver vi nødt til at importere fra udlandet.

Pupenhagen logo lille

VIDEN ER VEJEN FREM

Vi her i Pupenhagen har allieret os med et par specialister inden for hundens træning og sundhed, fordi vi tror på, at viden er vejen frem – det er derfor med både glæde og stolthed, at vi introducerer Pupenhagens ekspertpanel.

MØD EKSPERTERNE

LOUISE IUEL KRARUP

Dyrlæge DVM

Vi blev anbefalet varmt fra flere sider at indlede et samarbejde med Louise ang. vidensdeling og hunde. Louise blev uddannet smådyrsdyrlæge i 2014 fra KU LIFE og har siden arbejdet hos Distriktsveterinärarne i Sverige, hvor hun primært har taget sig godt og kyndigt af smådyr som hunde og katte.

Pt. arbejder Louise på et henvisningshospital for smådyr – dvs. hvis din egen dyrlæge kører fast i diagnose og/eller behandling, så bliver du henvist til Louise!

MIA TRIER-KNUDSEN

Eksamineret instruktør og adfærdsrådgiver

Vi kan lige så godt indrømme, at Mia fra Nordhund er vores yndlingshundetræner. Bor du er nordsjælland (Mia har base i Nejede), så er de varmeste anbefalinger hermed videregivet!

Når det kommer til hunde, har Mia mere sund fornuft og intuition end fleste i kombination med en kæmpe viden om træning og adfærdsbehandling af hunde – en viden, som vi er meget stolte over at have fået lov at dele med Pupenhagens kunder.